Nu pleacă nimeni în concediu şi nu există că s-au blocat muncitorii!

Autor: Alexandru Banu 27 nov. 2017 Știri auto
Nu pleacă nimeni în concediu şi nu există că s-au blocat muncitorii!

Primarul Capitalei a anunţat, luni, la comandamentul de iarnă, că autorităţile locale sunt pregătite de vremea rea, precizând că au fost mobilizate 3.200 de persoane care să lucreze cu cele o mie de utilaje disponibile. Gabriela Firea a precizat că vor acţiona şi 20 de maşini de topit zăpada.

Edilul a anunţat că instituţia are la dispoziţie 14.500 tone de material antiderapant.

Firea a cerut responsabililor să aibă în vedere ca persoanele fără adăpost să fie duse în centrele speciale, iar poliţiştilor să se ocupe de problema traficului, context în care edilul a precizat că : „Rablele Europei au ajuns la noi, la Bucureşti. Încercăm identificarea unor soluţii”.

Robert Negoiţă a anunţat că în Sectorul 3 sunt probleme privind salubritatea, precizând că în cursul dimineţii a fost schimbat serviciul de salubritate.

„Speram să nu avem sincope majore, iar societatea care are contract să-şi facă treaba. Repet, situaţia nu este roz la noi, în Sectorul 3”, a spus Robert Negoiţă.

Ziua în amiaza mare gunoaiele sunt lângă stâlp. Am văzut asta astă-vară la Romană, Universitate, Unirii, la 30 de grade. Nu este normal aşa ceva într-o capitală europeană. De aceea, nu vreau să facem rabat la bani pentru aceasta iarnă. Printr-un efort comun trebuie să realizăm o deszăpezire exemplară. Nu vom pleca în concediu, vom face comandamente în fiecare zi. Iarna trecută, în a doua parte, am acţionat exemplar. Nu vreau să aud că vi s-au blocat muncitorii în nu ştiu ce comună. Trebuie cazaţi în Bucureşti ca oraşul să nu mai aibă de suferit. Anul acesta mergem până la reziliere de contracte pentru cei care nu înţeleg că nu ne putem juca cu vieţile oamenilor”, a declarat Gabriela Firea.

În Sectorul 4, pe şoseaua Berceni, vor fi montate parazăpezi, a anunţat edilul.

În ceea ce priveşte serviciile de ambulanţă, directorului serviciului susţine că s-au făcut toate dotările necesare, fiind probleme cu maşinile utilizate, din cauza vechimii.

„Suntem în procedura să achiziţionăm 100 de ambulanţe. Sperăm să vină cât mai repede”, a replicat Firea.

Referitor la transportul în comun, şeful RATB susţine că sunt în plus o sută de maşini, comparativ cu anii trecuţi, fiind necesară achiziţionarea de tramvaie.

Sursă Mediafax.ro

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide