O cursă nebună. Un şofer a primit 15 amenzi în doar câteva minute

Autor: Marius Vișan 13 oct. 2017 Știri auto
O cursă nebună. Un şofer a primit 15 amenzi în doar câteva minute

În doar câteva minute, un şofer din judeţul Suceava a fost amendat de 15 ori pentru încălcarea mai multor reguli de circulaţie, scrie Libertatea.

Valoarea amenzilor – 9.570 de lei, şi suspendarea dreptului de a conduce pentru aproape un an de zile.

Şoferul a fost sancţionat pentru viteză, depăşire neregulamentară, neoprire la semnalul poliţistului, lipsă ITP şi RCA.

Itinerariul uimitor a început când şoferul a depăşit viteza legală în comuna Dorneşti, unde a fost surprins de radar cu viteza de 73 km/oră.

Poliţiştii au încercat să-l tragă pe dreapta pe şofer, însă şoferul şi-a continuat deplasarea. Poliţiştii au plecat în urmărirea tânărului, iar în timp ce era urmărit, acesta a comis mai multe abateri rutiere, respectiv depăşiri neregulamentare şi încălcarea limitei legale de viteză.

După ce a fost prins, tânărul a fost invitat şi audiat la sediul poliţiei, ocazie cu care şi-a recunoscut greşelile.

Pe lângă amenda de 9.570 de lei pentru comiterea a nu mai puţin de 15 contravenţii, agenţii de la Rutieră i-au suspendat şi dreptul de a conduce pentru 300 de zile.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide