O nouă imagine teaser cu viitorul camion TESLA

Autor: Marius Vișan 06 nov. 2017 Știri auto
O nouă imagine teaser cu viitorul camion TESLA

Tesla a publicat la o altă imagine teaser cu camionul electric pe care vor să-l lanseze pe 16 noiembrie, la centrul din Hawthorne, California.

La fel ca celelate imagini, şi aceasta prezintă câteva din elementele de design – farurile LED, capacele roţilor şi parbrizul. În plus, vedem un rând subţire de lumini deasupra parbrizului.

Tesla a planificat iniţial să dezvăluie camionul pe 26 octombrie, dar la începutul lunii trecute, a anunţat că debutul vehiculului a fost împins până pe 16 noiembrie, în mare parte datorită problemelor actuale cu producţia lui Model 3.

Puţine detalii despre acesta au fost confirmate până acum. Deocamdată ştim doar că va avea o autonomie între 321-482 km. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide