O Tesla a luat foc de două ori în aceeaşi zi – VIDEO

Autor: ProMotor 21 dec. 2018 Știri auto
O Tesla a luat foc de două ori în aceeaşi zi – VIDEO

Maşinile electrice Tesla sunt printre cele mai avansate din punct de vedere tehnologic de pe piaţă. Elon Musk a dorit să creeze maşina viitorului şi în mare parte se pare că a reuşit, însă aceasta este realizată tot folosind tehnologie din prezent, iar acesata are limitările şi dezavantajele ei. De exemplu, acumulatorii bazaţi pe litiu, care ocupă o mare parte a părţii de jos a maşinii, care pot lua foc din varii motive (vă amintiţi de Galaxy Note7?). Săptămâna aceasta, o maşină Tesla Model S a luat foc de două ori în aceeaşi zi. 

Maşina Tesla Model S cu pricina era parcată în curtea unui service auto, când a luat foc. Conform declaraţiilor martorilor şi autorităţilor, maşina nu fusese implicată într-un accident, iar mecanicii nu au desfăcut nicio piesă a maşinii. Proprietarul a adus maşina la service pentru că a primit în bord o avertizare de presiune scăzută în cauciucuri.

Citeşte articolul complet pe site-ul Go4it.ro

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide