Oameni şi maşini: BMW E36, o frumuseţe bavareză. FOTO şi VIDEO

Autor: ProMotor 04 nov. 2012 Știri auto

Pe numele său Adnan, posesorul acestui arătos model se declară un pasionat BMW incurabil, alegând să-şi petreacă timpul liber lucrând pentru îmbunătăţirea maşinii sale, un BMW 325i, dar şi ajutându-şi prietenii la modificarea altor maşini.

Pentru acest model, Adnan a optat pentru o combinaţie cât mai curată de alb şi albastru, ca cea regăsită pe emblema BMW. Drept urmare, caroseria maşinii a fost vopsită în alb iar albastrul a fost folosit pentru jantele BBS Style 5. Mai mult, Adnan a optat şi pentru un pachet M pentru exterior, colecţionând în timp fiecare piesă componentă a kit-ului, după care a trecut la coborârea suspensiilor, de această dată folosindu-se de un set de arcuri Rokkor Coils.

„Nu am ales aceast look pentru maşină ca să fac senzaţie pe forumuri sau ca să întorc capete pe stradă, pur şi simplu am modificat modelul pentru a reflecta caracterul meu. Până la urmă contează mai puţin ce cred oamenii despre ea, pasiunea nu te face să construieşti o maşină pentru alţii, ci pentru tine însuţi”, este de părere Adnan.

CE CALIFICATIV I-AŢI ACORDA PENTRU EFORTUL DEPUS ŞI PENTRU FELUL ÎN CARE ARATĂ MAŞINA?

Adnan’s E36 | GRIPSET Feature from Goonk Vilaivanh on Vimeo.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide