Oameni şi maşini: Există şi altfel de fani BMW

Autor: ProMotor 13 sept. 2012 Știri auto
Oameni şi maşini: Există şi altfel de fani BMW

Imaginea unui BMW Seria 3 sau Seria 5 pe şosea nu mai este de mult timp ceva neobişnuit. Ceva ce nu vezi însă zi de zi de stradă este un model din gama 2002 a celor de la BMW, produsă între anii 1968 şi 1976. Iar unul dintre norocoşii proprietari ai strămoşului Seriei 3 este Patrick Burns, posesorul unui model BMW 2002 din 1972.

Crescut în mijlocul unei familii numeroase care deţine în total 6 modele BMW, Patrick a avut ocazia de a lua contact de mic cu mentalitatea şi filozofia BMW. De fiecare dată când vorbeşte despre maşină, Patrick arată cât de mândru este de BMW-ul său pe care l-a botezat „Frankenstein”. Motivul? Maşina veche de 40 de ani conţine piese ce provin de la mai multe modele, iar tocmai faptul că nu este perfectă o face atât de specială în ochii lui Patrick. Şi cum pasiunea vine ereditar, Patrick a dobândit dragostea pentru BMW de la tatăl său, pentru care marca germană este sinonimă cu performanţa, calitatea şi istoria bogată.

DAR CEL MAI BINE ESTE SĂ URMĂRIŢI VIDEOCLIPUL DE MAI JOS PENTRU A-I ASCULTA PE CEI DOI ŞI A CUNOAŞTE DOI PASIONAŢI AUTENTICI AI MĂRCII BMW

Cars I See – 1972 BMW 2002 from Frazer Spowart on Vimeo.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide