Oameni şi maşini: Un Audi A5 căruia îi prieşte China

Autor: Tudor Rus 30 apr. 2013 Știri auto

Un grup de pasionaţi auto din China activează sub numele de iAcrophobia, cuvânt folosit pentru frica de înălţime. O denumire aleasă perfect, dacă ţinem cont că modeul Audi A5 despre care urmează să vorbim este atât de jos că aproape atinge asfaltul.

Aşa cum au aflat cei de la Stance Works, comunitatea iAcro are sediul în Beijing şi a fost fondată în 2008. De atunci, pasionaţii s-au implicat în diverse proiecte de tuning prin care să transforme scena de tuning din China şi să o promoveze într-o manieră pozitivă.

Pentru a crea un efect unic, tunerii au încercat îmbinarea unor elemente asiatice cu elemente europene atunci când s-au apucat de modificat un Audi A5. Lucrările au încept de la interior, care a fost decorat cu piele de culoare roşie şi inserţii de piele întoarsă, acompaniate de elemente decorative aurii şi din fibră de carbon pe bord, pe volan şi pe schimbătorul de viteze.

La exterior, A5-ul se laudă cu un kit aero de la ABT în vreme poziţia lipită de asfalt a fost obţinută cu ajutorul unui sistem de suspensie pneumatică AccuAir şi bare stabilizatoare H&R. Fără alte comentarii, vă invităm să aruncaţi o privire peste imaginile din galeria FOTO.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide