OFICIAL – aşa arată SUV-ul Eterniti Hemera!

Autor: Dan Vache 13 sept. 2011 Știri auto

Eterniti Hemera, primul SUV din lume cu adevărat super-sport, după cum este lăudat de creatorii săi va intra în producţie anul viitor şi va avea un preţ de pornire de aproximativ 170.000 de euro. După mai mult teasere, Eterniti prezintă astăzi primele fotografii cu maşina care va fi prezentă la Frankfurt. Detaliile tehnice sunt aproape inexistente dar aceste prime imagini indică faptul că Hemera este posibil să folosească platforma lui Cayenne. Se ştie că maşina va folosi elemente tehnice împrumutate de la alte mărci dar numele acestora nu a fost comunicat oficial.

Arhitectura caroseriei pe care o vedem în aceste fotografii ne duce cu gândul la SUV-ul lui Porsche. Platforma folosită cva fi totuşi re-gândită într-o direcţie foarte sportivă. La fel şi interiorul şi caroseria – aceasta va fi construită dintr-un material compozit pe bază de carbon. Hemera va fi construită manual la atelierele mărcii din Londra şi va avea un interior cu locuri spate configurate ca într-o limuzină, inclusiv scaune individuale reglabile electric cu iPad-uri şi frigider.

Puterea maximă a maşinii va fi de aproximativ 620 CP iar acest lucru va garanta atingerea unei viteze maxime de peste 290 km/h. Nu ştiu cât de mult se vor bucura pasagerii din sapte la viteza dar cu siguranţă că şoferul se va distra copios la volanul celei mai noi mărci de pe Planetă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide