OFICIAL: cum arată noul Opel Astra Copacabana

Autor: Adrian Mihălţianu 01 apr. 2014 Știri auto

Noul Opel Astra Copacabana evocă soarele şi pasiunea Braziliei pe drumuri europene. Modelul special este obligatoriu pentru toţi fanii adevăraţi ai fotbalului – de la Rotterdam la Istanbul, de la Ploieşti la Liverpool şi Dortmund. Cu sportivul Astra, Opel îşi continuă angajamentul în fotbalul profesionist internaţional. Copacabana este la fel de fermecător ca un vrăjitor cu mingea brazilian şi va atrage atenţia la fiecare eveniment public din această vară.

Nisipul cel mai fin…

Steagul brazilian pe acoperiş, palmieri şi linii de dans de-a lungul uşilor – exteriorul deja arată deja temperament sud american. Şi, într-adevăr, sub capotă noul motor pe benzină 1.6 Turbo 200 cp/147 kW aşteaptă să fie dezlănţuit. Accelerarea de la zero la 100 km/h în 7.9 secunde va lipi şoferul înapoi în scaunul din tapiţeria din iarbă adevărată.

O capodoperă de măiestrie, designerii de interior ai Opel au utilizat cu succes iarbă originală de pe faimosul stadion Maracanã. Fiecare maşină vine cu un certificat de confirmare a autenticităţii acesteia. La fel de autentice sunt şi spaţiile pentru picioare umplute cu cel mai fin nisip Copacabana – acest indiciu de plajă este cel care a şi dat numele Astra. Şi fiecare ediţie specială vine cu o pereche de papuci flip-flops.

Noi chiar am vrea acest design!

Disponibil în tonuri de Samba sau Vuvuzela, claxonul oferă atmosferă adevărată de stadion, la fel ca şi dispenserul băuturilor care mixează caipirinhas rece ca gheaţa în timpul condusului – fără alcool, desigur. Asta întrucât Cachaca merge direct în rezervor, pe post de turbo cocktail. Astra Copacabana este la fel de brazilian ca Pelé şi la fel de german ca Jürgen Klopp – un amestec cu adevărat exotic: pentru doar 24.444,44 euro la 1 aprilie la dealerii Opel!

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide