One Smart Galaţi – Maşina unicat, inspirată din Fast & Furious [VIDEO]

Autor: Marius Vișan 02 mai 2017 Știri auto

Se numeşte One Smart Galaţi şi este „opera” a cinci studenţi ai Facultăţii de Inginerie din oraş. Ideea le-a venit în urmă cu doi ani, atunci când au găsit un autoturism avariat, pe care s-au gândit să-l modifice. Caroseria unicat este făcută din fibră de sticlă şi a fost proiectată în totalitate de studenţi.

„A fost o muncă de echipă, eu atât cât şi colegii mei. Eu am făcut partea de mecanică şi fizică a maşinii. Ei au făcut mai mult partea de calculator şi proiectare,” precizează Ştefan Poteraşc, a declarat pentru Digi24.ro, un student Facultatea de Inginerie.

La prezentare au venit şi reprezentanţi ai unor firme din industria auto.

„Arată foarte bine maşina, foarte bine. Cu siguranţă cel puţin în centrul nostru de design care este construit la standarte internaţională, cu siguranţă şi-ar găsi locul acolo,” spune Răzvan Dumitrescu, reprezentant firmă auto.

Studenţii de la Facultatea de Inginerie intenţionează să omologheze maşina, iar pe lângă asta mai au în plan şi construirea unui autoturism pe trei roţi.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide