Opel Astra Classic – scoatere din producţie

Autor: Cosmin Iordache 22 iul. 2008 Știri auto
Opel Astra Classic – scoatere din producţie

"Astra Classic iese din fabricaţie în 2009, anul viitor fiind ultimul în care acest model va fi disponibil la comercializare", a declarat Cătălin Manta, director de vânzări al mărcilor Opel şi Chevrolet în România, pentru MEDIAFAX. Motivele pentru care se va renunţa la veteranul model sunt perioada îndelungată de prezenţă pe pieţele emergente şi posibila apariţie a unui înlocuitor provenit din actuala generaţie.

"În prezent, în statele emergente, sunt disponibile la vânzare atât vechea generaţie Astra, denumită Astra Classic, cât şi noua generaţie a modelului, denumită Astra New. După retragerea din producţie a celei dintâi este posibil ca Astra New să devină Astra Classic 3, în condiţiile în care se pregăteşte o nouă generaţie în familia Astra, care va fi lansată în 2010", a exemplificat Manta.

Opel Astra Classic este cel mai bine vândut model Opel din România, cu 3.485 de unităţi livrate în primul semestru, dintr-un total de 9.235 de unităţi pentru marcă.Pentru acest an, se estimează livrarea a 6.000 de unităţi Astra Classic pe piaţa românească. Modelul este disponibil în România în trei variante de caroserie (sedan, break şi hatchback) şi trei versiuni de motorizare, respectiv 1,4 benzină cu 90 CP, 1,6 benzină cu 103 CP şi 1,7 diesel cu 82 CP.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide