Opel Crossland X – Cel mai bun din clasa sa în 2017 – VIDEO

Autor: Marius Vișan 12 ian. 2018 Știri auto

Euro NCAP a anunţat premiile „Cel mai bun din clasa sa în 2017” şi , crossoverul din segmentul B se alătură grupului exclusivist, fiind declarat câştigător la categoria sa. În cadrul clasamentelor de siguranţă publicate în noiembrie anul trecut, Euro NCAP a acordat Crossland X punctajul maxim de cinci stele la cele patru categorii evaluate: protecţia adulţilor, protecţia copiilor, protecţia pietonilor şi sistemele de asistenţă pentru siguranţă. Crossland X s-a descurcat excelent în special în cadrul testelor de impact lateral, unde a obţinut punctajul maxim atât în ceea ce priveşte protecţia adulţilor, cât şi a copiilor.

Pe lângă echipamentele de siguranţă din dotarea standard, cum ar fi sistemul de avertizare privind somnolenţa şoferului şi sistemul de avertizare privind părăsirea benzii de circulaţie, Opel Crossland X oferă şi unele inovaţii opţionale pentru sporirea siguranţei în timpul deplasării: sistemul de avertizare privind o coliziune frontală cu detectarea pietonilor şi frânare automată de urgenţă, sistemul de detectare a somnolenţei şoferului, farurile LED integrale de înaltă tehnologie, camera video pentru marşarier cu vedere panoramică la 180 de grade şi asistentul pentru monitorizarea unghiului mort lateral sunt doar câteva dintre acestea.

Agil şi compact la exterior, deosebit de spaţios şi versatil la interior, disponibil în două culori şi având un aspect modern de SUV, Opel Crossland X a convins deja peste 80.000 de clienţi din toată Europa de la lansarea sa pe piaţă în 2017.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide