Opel lansează Combo Life – Cel mai bun prieten al familiilor

Autor: Marius Vișan 21 feb. 2018 Știri auto

Opel îşi continuă ofensiva de produse prin lansarea un autovehicul de familie: Opel Combo Life. A cincea generaţie a modelului Combo are la bază o nouă arhitectură. Are un volum cpnsiderabil, una sau două uşi glisante şi poate fi comandat în versiunea scurtă (4,40 metri) sau lungă (4,75 metri) şi cu cinci sau şapte locuri. În partea din spate, modelul are trei scaune individuale, toate cu sisteme ISOFIX pentru scaun de copil.

Noul Opel Combo Life sporeşte semnificativ numărul de dotări de confort şi siguranţă, ridicând considerabil ştacheta în segmentul său. Opel a înţeles dorinţa clienţilor de a face soluţiile tehnologice de top accesibile pentru familii şi l-a echipat cu o gamă vastă de tehnologii utile în călătoriile zilnice. 

Modelul este disponibil în versiunea standard cu lungime de 4,4 metri sau cea mare, mai lungă cu 35 de centimetri, oferită opţional cu două uşi spate glisante. Ambele variante au o înălţime de 1,8 metri şi ambele configuraţii vor fi disponibile cu cinci sau şapte locuri, astfel încât şi familiile mari cu cei doi câini golden retriever să se bucure de spaţiu şi confort.

Opel Combo Life poate fi echipat şi cu plafon panoramic. Atunci când soarele este prea puternic, puteţi activa un parasolar electric de la un comutator de pe consola din plafonieră, asigurând protecţie totală. Atunci când este deschis, plafonul panoramic sporeşte suplimentar senzaţia de spaţiu, creând în acelaşi timp o ambianţă plăcută şi luminoasă.

Comparativ cu alte autovehicule din segment, Opel Combo Life are o consolă faţă mai scurtă şi o capotă mai înaltă. Are un aspect mai echilibrat, robust şi încrezător. Partea din faţă etalează însemnele tipice Opel, cu detaliile sculpturale ce sporesc ideea de precizie şi soliditate. Pasajele late ale roţilor conectate prin pragurile laterale subliniază, de asemenea, soliditatea modelului Opel Combo Life. Partea din spate a autovehiculului este foarte liniară, urmând un design vertical ce scoate în evidenţă caracterul practic al autovehiculului şi încadrează deschiderea generoasă a portbagajului.

La interior, ergonomia postului de conducere a jucat un rol decisiv, rezultând un spaţiu bine organizat, în care toate comenzile sunt uşor de găsit şi acţionat de către şofer. Consola centrală este împărţită în mod clar în trei zone diferite. În partea superioară, sistemul de infotainment ocupă majoritatea spaţiului. Mai jos, şoferul găseşte comenzile pentru încălzire şi ventilaţie, iar în secţiunea inferioară există suficient spaţiu de depozitare pentru o sticlă de 0,5 litri.

Cât priveşte motorul, clienţii Opel Combo Life vor putea alege dintr-o varietate de motoare pe benzină şi diesel, supraalimentate şi cu injecţie directă. Toate unităţile combină plăcerea de a conduce cu un nivel redus al consumului de carburant. Motoarele sunt combinate cu transmisii manuale cu cinci sau şase trepte, fiind disponibilă opţional şi o transmisie automată cu opt trepte, o premieră în acest segment.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide