Opel oferă "Service 4+"

Începând cu luna august, Opel oferă clienţilor cu vechime o ofertă permanentă, pe termen nelimitat, pentru o serie de operaţiuni de service realizate la dealeri autorizaţi din România.

Opel oferă "Service 4+" Opel oferă "Service 4+"

Programul, denumit Service 4+, include cele mai frecventeintervenţii şi le oferă la preţuri fixe, indiferent de dealerulinclus în program care realizează operaţiunea. Manopera este, deasemenea, inclusă în preţul comunicat, iar la intervenţii seutilizează exclusiv piese de origine şi ulei GM.

Constantin Avromescu, Opel Country Director România, explicăgradul mare de aplicare al acestei oferte: "Utilizarea nouluiprogram de service este simplă şi nu necesită vreo înregistrareprealabilă sau cost suplimentar faţă de ceea ce se comunică.Beneficiază de soluţiile propuse de Service 4+ automobile Opel maivechi de patru ani, indiferent dacă au fost achiziţionate dinRomânia sau din afara ţării."

În cadrul programului Service 4+ sunt acoperite cele maifrecvente operaţiuni pentru automobile care au depăşit vârsta de 4ani. Un pachet service complet include filtru ulei, garnitură,bujii, filtru de aer, filtru de combustibil, filtru de polen, ulei,verificare frâne şi manopera şi are preţul maxim de 499 lei, TVAinclusă, la utilizarea uleiului full sintentic 5W30.

Toate informaţiile de preţ pentru modelele incluse în programsunt disponibile online, pe www.opel.ro. Iata doar câteva exemplede preţ pentru Opel Astra G: schimb de ulei 99 lei, pachet completservice 449 sau 499 lei (în funcţie de ulei), pachet service motor199 sau 249 lei (în funcţie de ulei), schimb filtru de aer 49 lei,schimb bujii 69 lei, schimb baterie 299 lei, schimb amortizoarefaţă 549 lei - toate exemplele de preţ includ TVA.

Modelele pentru care se aplică oferta Service 4+ sunt acestmoment Opel Corsa B, Opel Corsa C, Opel Astra F, Opel Astra G, OpelAstra H, urmând ca noi modele şi motorizări să fie adăugate.