Opel va lansa maşina electrică Ampera-e

Autor: ProMotor 11 feb. 2016 Știri auto

Opel va lansa anul viitor Ampera-e, un autovehicul electric cu cinci locuri şi cinci uşi. Potrivit companiei, Ampera-e se va remarca printr-o autonomie de funcţionare la o încărcare completă mai mare decât majoritatea autovehiculelor electrice, dar şi un preţ accesibil.
 
„GM şi Opel au avut întotdeauna convingerea că autovehiculele electrice vor juca un rol definitoriu în mobilitatea viitorului. Tehnologia inovatoare a modelului Ampera-e reprezintă un pas important către punerea în practică a acestei viziuni. Noul nostru autovehicul electric reprezintă, de asemenea, o nouă contribuţie la reputaţia pe care o are marca Opel de a face accesibilă pe scară largă ingineria inovatoare.”, a declarat Mary Barra, preşedinta consiliului de administraţie şi CEO al GM.
 
Modelul Ampera-e este propulsat de baterii plate, amplasate sub podeaua din interior. De asemenea, configuraţia bateriilor va asigura un interior încăpător, cu spaţiu pentru cinci ocupanţi şi un volum al portbagajului comparabil cu cel al autovehiculelor din clasa compactă.
 
Ampera-e va oferi, de asemenea, premiatul asistent personal de service şi conectivitate, Opel OnStar, precum şi tehnologii pentru conectivitate şi infotainment care vor integra la bord smartphone-urile şi alte dispozitive elec

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:



Comentarii
Inchide