Opel va reduce producţia uzinei din Germania unde se produc modelele Insignia şi Zafira

Autor: Marius Vișan 25 ian. 2019 Știri auto
Opel va reduce producţia uzinei din Germania unde se produc modelele Insignia şi Zafira

Opel va reduce în acest an producţia de la uzina din Ruesselsheim, Germania. 

Opel nu a spus cât de mult va reduce producţia, însă presa germană speculează că producţia va fi redusă la jumătate, la 68.000 de vehicule de la 123.000. 

„Opel ajustează continuu producţia. Dorim să îmbunătăţim în continuare capacitatea de utilizare a instalaţiilor noastre, ceea ce, bineînţeles, este valabil şi pentru Ruesselsheim”, a declarat un purtător de cuvânt al Opel, adăugând că firma nu comentează detaliile planurilor sale interne.

Opel construieşte la uzina din Ruesselsheim modelele Insignia şi Zafira.

Vânzările modelului Zafira, în Europa, au scăzut anul trecut cu 39%, până la 29.220, în timp ce clienţii trec la crossover-uri, cum ar fi Grandland X, al căror vânzări au fost crescut anul trecul la 74.299 de unităţi. Grandland X este construit în uzina PSA din Sochaux, Franţa.

Vânzările modelului Insignia au scăzut, de asemenea, cu 6,8%, ajungând la 67.053 de unităţi.

Grupul PSA a achiziţionat anul trecut Opel şi marca sa „sora”, britanică, Vauxhall de la General Motors, într-un acord de 2,6 miliarde de dolari, având ca scop restabilirea rentabilităţii Opel până în 2020.

PSA a înregistrat o creştere de 7,8 la sută a veniturilor trimestriale, amplificată de achiziţia Opel-Vauxhall.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide