Oraşele ”fantomă” din România. Aici sunt cele mai proaste facilităţi de transport

În percepţia românilor, cele mai nesatisfăcătoare ...

Oraşele ”fantomă” din România. Aici sunt cele mai proaste facilităţi de transport Oraşele ”fantomă” din România. Aici sunt cele mai proaste facilităţi de transport

În percepţia românilor, Alexandria, Drobeta Turnu-Severin, Călăraşi, Reşiţa şi Miercurea Ciuc sunt oraşele cu cele mai nesatisfăcătoare facilităţi de transport din ţară, pottrivit unui studiu realizat de Storia în colaborare cu D&D Research, realizat pe un eşantion de 250.000 de oameni din 586 de cartiere.

„Putem spune că în aceste oraşe mici, care nu au mai înregistrat progres, timpul a îngheţat”, spune Dan Petre, Managing Partner D&D Research.

Citeşte şi VW Golf a luat premiul pentru cel mai frumos derapaj în Bucureşti- VIDEO

Citeşte şi Opţiunea asta costă sute de euro pe maşinile noi

La polul opus, Oradea, Braşov, Cluj-Napoca, Sibiu şi Timişoara sunt considerate de românii chestionaţi oraşele cele mai satisfăcătoare din punct de vedere al transportului.

Cele mai apreciate cartiere din punct de vedere al transportului sunt: Valea Aurie din Sibiu, Tineretului din Bucureşti, Scriitorilor din Braşov, Centrul Civic din Braşov şi Mănăştur din Cluj-Napoca, în timp ce pe ultimele locuri ale clasamentului se situează cartierele Piaţa din Focşani, Galata din Iaşi, Iţcani din Suceava, Lacul Tei din capitală şi Kiseleff din Drobeta Turnu-Severin.

Sursă: Ziarul Financiar