Pachetul M pentru noul BMW X3

BMW ne ţine în priză cu noul BMW X3 şi la o zi după lansarea oficială ne arată şi pachetul M, care se pretează foarte bine pe cel mai nou SAV BMW.

Pachetul M pentru noul BMW X3 Pachetul M pentru noul BMW X3

Vă place cum arată pachetul M pe noul BMW X3? Dacă da şi dacăaveţi de gând să vă cumpăraţi aşa ceva atunci aflaţi că BMW ne vaface destul de mult să îl aşteptăm, pentru că acesta va filansat de abia la anul, aproape pe vremea asta. Este uşorneobişnuit să laşi clienţii în aşteptare atât de mult şi nu este o scăpare involuntară,pentru că BMW a dat un comunicat oficial pe această temă.

BMW X3 Pachet M

Acum că amstabilit că nu îl vom vedea prea repede pe străzi, să ne consolămcu imaginile. Noul pachet vine chiar foarte bine pe noiletrăsături masculine ale lui BMW X3 F25. Spoilerul faţăeste clar inspirat de BMW X5M şi de altfel noul X3 îmbrăcat la Mace, pare o versiune uşor micşorată a celui mai sportiv SAV dinistoria BMW. De asmenea, jantele speciale pe 19 inch în colaborarecu garda la sol uşor coborâtă îi oferă noului BMW X3 exact doza desportivitate necesară pentru a te face să îţi doreştiunul.

BMW X3 Pachet M - jante

Interiorul vinecu scaune ergonomice profilate sportiv pentru a oferi un suportlateral optim. Şi după cum am aflat din prezentarea BMW, cu noulsistem Dynamic Performance Control, şoferul va avea nevoie pentrucă X3 F25 se anunţă foarte bine "plantat" pe şosea. Albul nu este singura nuanţă disponibilă, cise mai poate comanda şi o culoare disponibilă doar cu pachetul M,Carbon Metallic Black.