Parteneriat Citroën

În afara implicării în Campionatul Mondial de Raliuri unde a cîştigat cinci titluri mondiale la constructori şi şase titluri mondiale la piloţi cu Sebastien Loeb, Citroën susţine la nivel mondial numeroase alte discipline sportive precum fotbal, rugby sau schi.

Parteneriat Citroën Parteneriat Citroën

În România, după implicarea în Campionatul Naţional deRaliuri ca partener al Raliului Sibiului şi ca organizator alCitroën Racing Trophy, după implicarea în fotbal alături de câţivajucători ai echipei FC Dinamo şi după ce a susţinut Cupa Mondialăde Judo feminin organizată la Bucureşti, Citroën România pune ladispoziţie maşina oficială pentru circuitul BCR Tenis Partner."Citroën este o marcă activă în lumea sporturilor cu motor, iarperformanţele obţinute în Campionatul Mondial de Raliuri descriuperfect spiritul "Creative Tehnologie" al Mărcii. Citroën este însăo Marcă activă şi în alte discipline sportive şi tocmai de aceea amdecis să susţinem în România atât tenisul pentru amatori cât şipentru profesionisti", a spus Didier Gerard, directorul CitroënRomânia.

Noul Citroën C5 va fi maşina oficială a ultimelor douăturnee de tip Platinum din circuitul BCR Tenis Partener programatela Arad, în perioada 22 a€“ 25 iulie, şi la Constanţa, în perioada9 a€“ 12 septembrie. În competita de la Arad s-au înscrispeste 200 de jucători amatori, acesta fiind al treilea "turneu deMare Şlem al tenisului pentru amatori." Turneul de la Arad vaîncepe joi, 22 iulie, şi se va termina duminică, 25 iulie, timp încare se vor disputa peste 200 de meciuri, cel mai spectaculos fiinddesigur meciul demonstrativ, programat sâmbătă 24 iulie, dintrejucătorii amatori şi cei profesionişti. Cei care vor echilibrabalanţa alături de jucătorii mai puţin experimentaţi vor fi ElenaBogdan, câştigătoarea probei de dublu juniori de la Roland Garros,şi Adrian Cruciat, membru al echipei de Cupa Davis a României.

Circuitul BCR Tenis Partener îşi va derula în continuarerestul turneelor, din totalul de 138 înscrise în calendarulcompetiţional 2010, din care va face parte şi turneul de tipPlatinum de la Constanţa, unde noul Citroën C5 va fi, de asemenea,maşina oficială.