Parteneriat Dacia – Continental

Autor: Victor Gavril 05 aug. 2008 Știri auto

hatchback, masini romanesti, Cele cinci divizii ale concernului Continental, prezente la noi prin fabricile din România, vor echipa noua Dacia Sandero cu: anvelope, unităţi electronice de control, sisteme de senzori, tubulatură şi infotainement.

Anvelopele furnizate de Continental sunt produse la fabrica de la Timişoara, acestea fiind regăsite şi în echiparea unor modele de top de pe piaţa locală, cum ar fi cele de la: Ford, GM, Honda, Fiat, Toyota, Volkswagen. Dacia Sandero va avea de la Continental airbag-uri care ar trebui să asigure mai mult siguranţa pasagerilor.

O divizie a Continental se va ocupa de echiparea transmisiei lui Sandero. Nici caroseria lui Sandero nu va fi lăsată neatinsă de echipamentele celor de la Continental. Pe Sandero va fi instalat chiar şi un sistem audio Continenetal însă doar pentru modelele destinate pieţei din America de Sud.

Continental Romania, producatori, echipamente autoProbabil noile echipări vor face din Sandero cel puţin o maşină mai sigură decât Logan. Noul partener al Daciei este unul dintre principalii jucători mondiali de pe piaţa componentelor auto.

Oare va fi acest parteneriat de bun augur, transformând hatchback-ul all-in-one (confort, siguranţă, entertainement, consum, costuri reduse) într-un Sandero mai bine echipat şi mai pregătit pentru o clientelă exigentă sau va fi doar o mişcare de imagine?

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide