Parteneriat Mitsubishi Motors - Ioan Andone

Ioan Andone, antrenorul echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, şi Daniel Antor, directorul executiv al M Car Trading, Distribuitorul General Mitsubishi Motors pentru România şi parte a grupului Tiriac Holdings, au semnat astăzi un parteneriat de imagine.

Parteneriat Mitsubishi Motors - Ioan Andone Parteneriat Mitsubishi Motors - Ioan Andone

Potrivit acordului, antrenorul Ioan Andone va conduce timp de unan de zile un Mitsubishi Pajero cu un propulsor de 3.2 litriDi-D de 200 CP. Modelul ales este nava amiral din gama 4x4 aconstructorului nipon şi reprezintă o referinţă în segmentul său,lucru certificat, deopotrivă, de recordurile stabilite încompetiţiile sportive, dar şi de cifrele de vanzari realizate de-alungul istoriei sale.

Alegerea lui Ioan Andone nu este deloc întâmplătoare. Lansat înfotbalul mare de Mircea Lucescu, Ando reprezintă un nume dereferinţă pentru fotbalul românesc, impresionând, ca jucător şiantrenor, prin tăria de caracter, capacitatea de lupta, ştiinţa dea depăşi şi cele mai grele obstacole. Palmaresul sau ca jucătorinclude două titluri şi trei Cupe ale României, precum şi 55 deprezenţe în echipa naţională, în cadrul careia a jucat inclusiv în1990, la prima prezenţă după 20 de ani la un turneu final alCampionatului Mondial. Ca antrenor, Andone s-a remarcat construindo nouă echipă a Sportului Studentesc, dar şi, ulterior, prin faptulcă a devenit unul dintre puţinii antrenori romani care şi-au trecutîn cont eventul (campionat, Cupa) cu două echipe diferite, Dinamoşi CFR Cluj.

Daniel Antor, directorul executiv al Distribuitorului GeneralMitsubishi în România, a declarat: "Suntem onoraţi de încheiereaacestui parteneriat. Ne-am propus să asociem mărcii personalităţiimportante din toate domeniile, ale căror valori sunt similare cucele ale lui Mitsubishi, iar domnul Andone face parte din aceastăcategorie. S-a remarcat prin seriozitate, munca depusă pentru a-şiatinge obiectivele, dar şi prin faptul ca a demonstrat de-a lungultimpului ca este un învingător, trăsătura de care a dat dovada şiPajero, care şi-a demonstrat potenţialul câştigând de 12 ori în ceamai dură competiţie din lume, Raliul Dakar".

La rândul său, Ioan Andone a precizat: "Sunt onorat de acestparteneriat şi mi-aş dori ca toţi jucătorii mei de astăzi sau ceipe care îi voi antrena de-acum încolo să aibă calităţile luiPajero, un campion prin excelenţă, un simbol al eleganţei, forţeişi capacităţii de a depăşi orice obstacol".