Percheziţii la sediul central al firmei Audi

Autor: Marius Vișan 07 feb. 2018 Știri auto
Percheziţii la sediul central al firmei Audi

Procurorii au efectuat, marţi, percheziţii la sediul central şi unitatea de producţie a companiei Audi din oraşul german Neckarsulm, în legătură cu presupusa manipulare a datelor privind emisiile vehiculelor diesel, informează site-ul cotidianului The New York Times.

„În acest moment, anchetatorii se concertează asupra utilizării mijloacelor tehnice pentru manipularea nivelul emisiilor motoarelor diesel V6 de 3 litri pentru piaţa europeană”, se afirmă în comunicatul emis de procurori.

În ceea ce priveşte ancheta privind vânzarea de motoare diesel Audi în Statele Unite, autorităţile au comunicat că 14 persoane sunt suspectate, însă niciunul din suspecţi nu este fost sau actual membru al managementului companiei.

Compania auto Audi a transmis că va coopera cu procurorii.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide