Performanţele uleiului de motor sintetic Mobil 1

În calitate de lider pe piaţa mondială a uleiurilor de motor sintetice, Mobil 1 stabileşte constant puncte de reper pentru excelenţa în lubrifierea autoturismelor.

Performanţele uleiului de motor sintetic Mobil 1 Performanţele uleiului de motor sintetic Mobil 1

Şoferii din întreaga lume ştiu că se pot baza pelubrifianţii Mobil 1 pentru protecţia excepţională şi de durată amotoarelor tuturor tipurilor de vehicule. Mobil 1 ESP Formula 5W-30este soluţia ideală pentru lubrifierea motoarelor autoturismelordiesel. Un ulei avansat şi 100% sintetic, Mobil 1 ESP 5W-30, esteproiectat special pentru a prelungi viaţa motorului diesel şi amenţine eficienţa sistemelor de reducere a emisiilor.

De fapt, testele au arătat că Mobil 1 ESP 5W-30 ajută motoarelediesel să funcţioneze ca noi... chiar şi după 225 000 kilometri. Decurând, experţii auto de la Centrul de Cercetări Tehnice Mobil 1 ausupus un Volkswagen Jetta 1.9 TDI din 2006 cu motor diesel în patrucilindri, cu turbocompresie, unor teste exhaustive de conducereprelungită a maşinii. Vehiculul a acumulat aproximativ 225 000 dekilometri pe un dinamometru, iar schimburile de ulei s-au făcut laintervale de 16 000 kilometri. Maşina a fost testată pentru asimula condiţiile de condus de zi cu zi.

Pe lângă verificarea aspectului pieselor, echipa a realizat şi oserie de teste şi măsurători critice:

• Analiza uleiului uzat
• Nivelul consumului de ulei
• Analiza protecţiei împotriva uzurii
• Controlul depunerilor
• Testarea emisiilor

Chiar şi după 225 000 de kilometri, protecţia dovedită atehnologiei Mobil 1 este evidentă de-a lungul tuturor parametrilorde performanţă.

Testele şi măsurătorile au arătat că Mobil 1 ESP Formula 5W-30 afurnizat:

• Protecţie excepţională împotriva acumulării de sedimente şi acoroziunii
• Control remarcabil al depunerilor
• Uzură minimă a componentelor critice
• Consum minim de ulei

Aşa cum arată imaginile, componentele vehiculului au prezentatuzură minimă, iar curăţenia excepţională a motorului a fostmenţinută pe parcursul întregului test de 225 000 kilometri. Acesterezultate demonstrează eficienţa Mobil 1 ESP Formula 5W-30 înpăstrarea motoarelor diesel ca noi. În plus, confirmă Mobil 1 cafiind marca cel mai des folosită ca ulei de primă umplere de cătreProducătorii de Echipamente Originale (OEM). Pentru mai multeinformaţii despre Mobil 1 ESP 5W-30 sau alte tipuri de lubrifianţidin familia uleiurilor 100 % sintetice Mobil 1, vizitaţiwww.mobil1.com.ro