Peugeot 3008 – nou, îndrăzneţ şi pregătit să se bată cu Nissan Qashqai | GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 23 mai 2016 Știri auto

 


Peugeot tocmai a făcut publice primele imagini cu noul 3008, scrie Topgear.com. Nu-i aşa că arată interesant? Chiar dacă nu eşti un admirator al aspectului său îndrăzneţ, trecerea de la vechiul 3008 la acest crossover este cu siguranţă un motiv să-l admiri. 

Are cute din belşug, o schemă îndrăzneţă de culori şi o talie foarte mare care exagerează într-adevăr înălţimea noului 3008. În ciuda dimensiunilor sporite această versiune este mai uşoară cu aproape 100 de kg faţă de predecesoarea sa, iar pe lângă avantajele tehnice pe care le va aduce, noul SUV va avea, de asemenea, şi un sistem inteligent de coborâre a pantelor, precum şi asistenţă la tracţiunea pe pe zăpadă, noroi şi nisip. 

3008 va debuta la Salonul Auto de la Paris din septembrie, urmând ca în Marea Britanie sa apară la începutul lui 2017. Din punct de vedere al motorizărilor nu au fost anunţate prea multe detalii, dar cu siguranţă vor exista o serie de motoare pe motorină şi pe benzină ce vor varia de la 99 de CP la 178 de CP. 

GALERIE FOTO


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide