Poliţia a rămas trăsnită când a văzut ce acte i-a prezentat şoferul

Autor: ProMotor 21 mart. 2018 Știri auto

Un şofer din Braşov a fost depistat conducând, ieri dimineaţă, fără a avea permis, un autoturism neînmatriculat, cu plăcuţe „handmade”, şi cu un act de identitate neobişnuit. El a fost internat la Psihiatrie, după rezultatele controlui rutier efectuat de poliţişti. 

Iată o parte din discursul braşoveanului, după ce a ieşit de la Poliţie

„Astăzi, un om născut viu a fost oprit ilegal, luat de Poliţie şi dus la spitalul de nebuni împotriva voinţei lui (…). În momentul respectiv, am primit telefon, normal că ne-am dus acolo, că omul nu este nebun, omul este legal în viaţă, are certificat de născut viu şi este legal în viaţă. Cei care au certificat de naştere sunt legali morţi (…). Astăzi au făcut o ilegalitate şi au răpit, sechestrat un cunoscut de-al nostru. Automat, eu personal m-am dus acolo să stau de vorbă cu doctorii. Le-am explicat «Domnul doctor, n-ai cum să stabileşti legal dacă este în viaţă, din moment ce tu ai venit să stabileşti starea lui mentală. Tu n-ai cum să stabileşti starea lui mentală, dacă nu se supune legilor pe care tu le respecţi, el respectă legile Pământului, legile lui Dumnezeu din care a venit». M-au bruscat, m-au dat afară, după care a venit Politia, ne-au cerut «actele voastre». Noi am prezentat actele noastre. Actele mele sunt ală de născut viu şi ăla de botez (…) Nu mi-a cerut nimeni să prezint actul emis de altcineva, că ăla nu este actul meu, este actul lor, buletinul este actul lor, nu este actul meu, eu sunt doar beneficiarul buletinului. Actul emis de mine este cel emis de mine. Pe ăla i l-am arătat. Ne-au luat, ne-au băgat în duba de politie şi ne-au dus şi ne-au ţinut la secţie vreo şase ore. Mie mi-au pus cătuşele şi mi-au dislocat umărul… era ultima chestie a lui Iisus care i se întâmplase”.

Poliţia Braşov a aplicat sancţiuni pentru „tulburarea ordinii şi liniştii publice” şi pentru „refuzul de a oferi date pentru stabilirea identităţii”. Valoarea sancţiunilor a fost de 300 de lei, fiecare. 

Sursă: mytex.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide