Poliţia anunţă unde vor fi cele mai multe radare în acest weekend

Autor: Marius Vișan 13 oct. 2017 Știri auto
Poliţia anunţă unde vor fi cele mai multe radare în acest weekend

De astăzi şi pe parcursul weekend-ului, Poliţia intensifică acţiunile pe principalele drumuri naţionale şi autostrăzi, pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru depistarea celor care pun în pericol siguranţa traficului, conducând cu viteză excesivă.

Poliţiştii vor utiliza autospecialele inscripţionate sau neinscripţionate, dotate cu aparatură de măsurare a vitezei de deplasare, dar şi pistoalele – radar cu laser.

O atenţie deosebită va fi acordată Drumului Naţional 2 Bucureşti – Bacău-Suceava-Siret.

Respectaţi limita legală de viteză pentru fiecare segment de drum! Valoarea vitezei şi imaginea maşinii, cu numărul de înmatriculare vor rămâne înregistrată pe cardurile de memorie ale aparatelor radar în mişcare, montate pe autospeciale inscripţionate sau neinscripţionate ori pe ale pistoalelor-radar cu laser („TruCAM”), care pot înregistra viteza unui vehicul de la o distanţă de peste un kilometru.

Aceste radare sunt mijloace tehnice certificate sau omologate şi verificate metrologic, însă poliţistul nu este obligat să vă arate aceste atestări.

Sursă: politiaromana.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide