Poliţia de Frontieră din Calafat a fost surprinsă de inventivitatea vecinilor

Autor: Alexandru Banu 25 mart. 2018 Știri auto
Poliţia de Frontieră din Calafat a fost surprinsă de inventivitatea vecinilor

Peste 6 kg de heroină au fost descoperite la punctul de Trecere a Frontierei Calafat, în maşina a doi cetăţeni bulgari, drogurile fiind ascunse în într-un spatiu special amenajat în lateralele banchetei din spate, anunţă Poliţia de Frontieră.

„În data de 23.03.2018, în jurul orei 15.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-au prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un autoturism marca Volvo înmatriculat în Bulgaria, doi cetăţeni bulgari, în vârstă de 24, respectiv 26 de ani. Acţionând în baza unei analize de risc, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului. Astfel, poliţiştii de frontieră au depistat, într-un spatiu special amenajat în lateralele banchetei din spate , 12 pachete, în greutate de aproximativ 500 grame fiecare, ce conţineau o substanţă maronie, suspectă a fi heroină„, se arată într-un comunicat de presă al poliţiei de Frontieră.

IATĂ AICI UNDE AU ASCUNS BULGARII HEORINA ÎN MAŞINĂ

Sursa citată anunţă că cei doi suspecţi au fost preluaţi de autorităţile bulgare în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii întregii activităţi infracţionale.

În urma cercetărilor preliminare efectuate de autorităţile bulgare, acestea au informat că a rezultat cantitatea totală de 6203 grame, iar în urma testelor efectuate a rezultat că substanţa este heroină.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide