Poliţia Română primeşte două Toyota Avensis

Toyota Romania împreună cu Inspectoratul General al Poliţiei Române desfăşoară un parteneriat privind siguranţa traficului rutier pe autostrada A2.

Poliţia Română primeşte două Toyota Avensis Poliţia Română primeşte două Toyota Avensis

Această colaborare are loc pe perioada verii, Toyota Româniapunând la dispoziţia secţiei de Poliţie Autostrăzi din cadrulInspectoratului General al Poliţiei Române două modele ToyotaAvensis.

Referitor la acest parteneriat, reprezentantul InspectoratuluiGeneral al Poliţiei Române, Direcţia Rutieră, domnul comisar şefCristian Călin a declarat: "Această colaborare nu poate decât să nebucure. Traficul pe Autostrada Soarelui este unul extrem de intensîn perioada de vară, iar noi facem eforturi considerabile pentru aasigura un trafic civilizat şi sigur. Cele două maşini constituieun sprijin real în îndeplinirea obiectivelor noastre."

"Toyota este o marca responsabilă, care pune mare preţ pesiguranţ. Avensis este o maşină care fixează standardele în clasasa în materie de siguranţă activă şi pasivă. Preocuparea comunăpentru siguranţa în trafic a determinat această colaborare cuPoliţia Rutieră. Prin punerea la dispoziţie a celor două maşini,dorim să contribuim şi noi la un trafic civilizat şi la scădereanumărului de accidente pe Autostrada Soarelui în această vară." amentionat Anca Dumitrescu, Senior Brand Manager pentru Avensis.