Porsche Boxster Limited Edition

Autor: Andrei Nan 11 aug. 2007 Știri auto

Ediţiile limitate ale lui Boxster şi Boxster S au fost prezentate în premieră mondială cu ocazia Salonului Auto de la New York din primăvara acestui an, azi fiind comunicate preţul şi data de punere în vânzare.

Caroseria vopsită în orange, culoare specifică modelului Porsche 911 GT3 RS şi pachetul SportDesign fac din această ediţie specială a lui Boxster o apariţie spectaculoasă pe şosele. Agresivitatea este subliniată de spoilerul faţă, cu două difuzoare de aer încorporate, de oglinzile retrovizoare negre, de jantele din aliaj uşor de 18" pentru Boxster şi 19 " pentru varianta S şi de eleronul spate escamotabil redesenat.

Scaunele, volanul, schimbătorul de viteze şi frâna de mână sunt îmbrăcate în piele de culoare neagră, asigurând astfel un contrast cromatic exterior / interior de mare efect, pigmentat de inserţiile orange de pe bord. Fabricatul a decis ca maşina să fie construită în doar 500 de exemplare, sporind astfel exclusivitatea acestei ediţii speciale, preţurile de pornire fiind de 49.000 USD pentru varianta de bază, respectiv 59.000 USD pentru versiunea S.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide