Porsche Engineering Romania atinge 100 de angajaţi şi continua recrutările

Autor: ProMotor 16 iul. 2018 Știri auto
Porsche Engineering Romania atinge 100 de angajaţi şi continua recrutările

La doi ani de la deschiderea oficială a subsidiarei locale, Porsche Engineering România şi-a inaugurat noul sediu din Vivido Business Center, în Cluj-Napoca, sărbătorind în acelaşi timp atingerea pragului de 100 de angajaţi. Obiectivul de recrutare al compania pentru finalul acestui an este de 120 de angajaţi.

Birourile Porsche Engineering din Cluj au fost echipate cu cele mai noi tehnologii, care vor facilita munca pe o diversitate de proiecte, variind de la soluţii digitale şi de mobilitate electrică, până la Computer Vision, Machine Learning, cercetare Big Data şi condus autonom. Printre cele mai importante dotări ale noului sediu se numără un laborator dedicat, cu numeroase computere de bord, unde inginerii pot face setările automate la interfeţele maşinilor.

Porsche Engineering este deţinută integral de constructorul de maşini sport Porsche AG, cu sediul în Stuttgart. Prin urmare, munca inginerilor din Cluj are ca rezultat concret noi opţiuni şi inovaţii, încorporate pe maşinile sport Porsche vândute în întreaga lume.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide