Porsche Panamera duce luxul la extrem cu ediţia Exclusive Series

Autor: Tudor Rus 31 oct. 2014 Știri auto

Pe numele ei complet Porsche Panamera Exclusive Series, ediţia limitată la doar 100 de exemplare (fiecare numerotat corespunzător) va debuta în faţa publicului larg în noiembrie, la Salonul Auto de la Los Angeles 2014. Modelul este bazat pe versiunea Panamera Turbo S Executive (cu ampatament mărit cu 150 mm) şi îşi arată caracterul exclusivist încă de la capitolul aspect.

Caroseria este vopsită într-o combinaţie unică de negru metalizat şi maro metalizat şi da, vopseaua este aplicată manual. La interior, elementele decorative din lemn prezente pe bord şi pielea Poltrona Frau în nuanţa de maro Agatha Chestnut Brown completează imaginea distinsă a sedanului.

Sub capotă va lucra un motor V8 de 4,8 litri care oferă 570 CP la 6.000 rpm şi un cuplu maxim de 750 Nm disponibil între 2.200 rpm şi 5.000 rpm, iar resursele menţionate mai sus sunt gestionate de impecabila transmisie PDK. Sprintul de la 0 la 100 km/h este bifat în 3,9 secunde iar viteza maximă este cotată la 310 km/h.

Porsche Panamera Exclusive Series va costa 250.000 de euro, sumă pentru care clienţii primesc şi un set de cinci genţi de voiaj din piele Poltrona Frau.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide