Porsche Project Gold s-a licitat în doar 10 minute cu 2,7 milioane de euro – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 31 oct. 2018 Știri auto

Porsche Classic a dat lovitura vânzând un model unicat Porsche Project Gold, bazat pe modelul 993 Turbo, cu suma fabuloasă de 2,7 milioane de euro. 

Suma este suficientă pentru a cumpăra zece bucăţi Porche 911 GT2 RS sau aproape douazeci de Turbo 911.

Cel mai bun lucru este că veniturile vor merge direct la Fundaţia Ferry Porsche, care sprijină iniţiativele educaţionale, de cercetare, sportive, culturale şi sociale în zonele din Stuttgart şi Leipzig, unde producătorul are fabrici.

Noul proprietar va lua acasa un 993 Turbo spectaculos restaurat, acesta fiind cel de-al treilea produs de Porsche în anul 1998. Proiectul a durat un an si jumatate pentru a fi finalizat.

Maşina are un motor de 3.6 litri twin-turbo cu 450 de cai putere (cu 42 CP mai mult decât originalul) şi un cuplu de 585 Nm. Maşina a fost apoi acoperită cu vopsea în nuanţa Golden Yellow Metallic care îi dă un aspect deosebit. 

Proiectul Gold a fost doar unul dintre loturile oferite ca parte a licitaţiei aniversare a 70 de ani de la Porsche. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide