Premieră mondială: noul pickup Mazda BT-50

Mazda Motor Corporation va prezenta în premieră mondială noul pickup compact BT-50 vineri, 15 octombrie, la Salonul Auto Internaţional Australian 2010. Modelul va fi principala atracţie a standului Mazda pe parcursul acestei ediţii a renumitului eveniment.

Premieră mondială: noul pickup Mazda BT-50 Premieră mondială: noul pickup Mazda BT-50

Noul Mazda BT-50 este prezentat ca fiind un "vehicul lifestyleactiv" care răstoarnă imaginea convenţională a unui pickupprintr-un stil modern şi rafinament.

Noul model a fost regândit de la zero pentru a reprezenta un tipde vehicul inedit. Pe lângă un design de excepţie, fermitate şifiabilitate, noul BT-50 furnizează soluţia perfectă pentru o gamălargă de clienţi care duc o viaţă activă, incluzând aici familii,angajaţi şi cei aflaţi în căutare de divertisment. Designulexterior prezintă linii frânte care vor onora posesorii, o prezenţăimpozabilă care indică fiabilitate, o frumuseţe sculptată asemeneaunui corp de atlet şi forme dinamice şi sportive. Echilibrând toateaceste elemente, designul atletic şi foarte original conferă nouluiBT-50 o prezenţă care va întoarce capete şi uşurinţă în a firecunoscut instant ca fiind o Mazda.

Stilul noului BT-50 anticipează plăcerea de a conduce din viitorşi reprezintă o direcţie nouă în industria de pickup-uri compacte.Este un model global care va fi, de asemenea, comercializat înEuropa.

Un alt element cheie pe care Mazda îl va expune anul acesta laSalonul Auto Australian este noua generaţie de trenuri de rulareSKY Concept, în premieră pentru acest continent. Strategie"Sustainable Zoom-Zoom" lansată de Mazda în 2007 presupunereducerea consumul mediu global al modelelor cu 30% până în 2015comparativ cu nivelul anului 2008, iar motoarele concept MazdaSKY-G benzină şi SKY-D diesel vor juca un rol esenţial în atingereaacestui obiectiv ambiţios.

Mai multe informaţii se vor da spre publicare vineri 15septembrie 2010.