Premio Barami, primul centru Premio din Pipera

Goodyear Dunlop Tires România împreună cu partenerul său Barami Trading SRL inaugurează Premio Barami, primul magazin-service Premio din Pipera şi al optulea în lanţul de franciză de la Goodyear recent introdus pe piaţa românească a service-ului de anvelope.

Premio Barami, primul centru Premio din Pipera Premio Barami, primul centru Premio din Pipera

Goodyear, unul dintre cei mai mari producători deanvelope din lume, continuă extinderea activităţilor pepiaţa din România cu un nou magazin-servicePremio. În programul de franciză recent introdus pe piaţade service şi retail cu anvelope, Barami Trading SRL devinepartener francizat Premio şi este prima firmă din zonelelimitrofe ale capitalei care a îmbrăţişat acest concept destandardizare a serviciilor de calitate a service-ului şiretail-ului de anvelope.

Situat pe Şoseaua Erou Iancu Nicolae nr.126, cartier Pipera,oraşul Voluntari, Premio Barami este un centru completnou, cu o dispunere neconvenţională a spaţiilorinterioare. Cu o suprafaţă de 1200 mp destinaţi service-ului şialţi 1500 mp destinaţi depozitului de anvelope, situat la subsolulclădirii, Premio Barami dispune de 5 rampe delucru, un elevator pentru schimbul de ulei şi unul pentrugeometrie.

"Rata investiţiei pe care am realizat-o în momentul defaţă se ridică la peste 200.000 de euro. Locaţia în carene desfăşurăm în prezent activitatea ne-a ajutat destul de mult săavem această investiţie de start, ea fiind fostul sediu al uneireputate fabrici de leduri. Vom continua să realizăm investiţii înaceastă locaţie. Suntem un centru Premio complet nou şidorim să ne extindem cu încă 6 rampe pentru spălătorie, 2noi rampe de lucru şi un hotel pentru anvelope", adeclarat Bogdan Bălănescu, administrator al firmei francizateBarami Trading SRL.

Conceptul Premio la nivel european presupune standardizareacalităţii. Investiţiile realizate până în prezent în lanţul defranciză Premio în cele două ţări gestionate de subsidiara locală aGoodyear, România şi Bulgaria, ating 3,5 milioane de euro şicontinuă să crească în centrele ce vor fi lansate în următoareaperioadă.