Premiu pentru Subaru Forester

Subaru Forester a obţinut premiul „Crossover-ul anului 2011” acordat de revista belgiană “4x4 Plus”.

Premiu pentru Subaru Forester Premiu pentru Subaru Forester

Subaru Forester a obţinut premiul "Crossover-ul anului2011" acordat de revista belgiană "4x4 Plus". Aceastăpublicaţie este una dintre revistele de specialitate de renume dinBelgia cu peste 19.000 de cititori vorbitori de limbă olandeză şi14.000 de cititori vorbitori de limbă franceză per ediţie. Acestepremii au fost decernate în fiecare an încă din 1993 de către unjuriu de profesionişti cu expertiză în categoriile de vehiculeevaluate.

Subaru Forester a câştigat mult râvnita distincţie după cejuriul a evaluat performanţele, emisiile reduse de CO2, eficienţa,consumul şi raportul calitate-preţ ale masinii.

Modelul Forester a fost apreciat pentru siguranţă,manevrabilitate şi funcţionalitate. Juriul a susţinutfilosofia mărcii Subaru conform căreia sistemul de tracţiuneintegrală permanentă oferă un plus de siguranţă comparativ cuvehiculele cu tracţiune 4x2. Aceştia au subliniat că în ceea cepriveşte consumul nu există o diferenţă notabilă între un vehiculcu tracţiune integrală şi unul cu tracţiune 4x2.

Tom Takenaka, Managing Director al Subaru Europa, s-a arătatonorat să primească această distincţie pentru "modelul Forestercare a câştigat de-a lungul anilor o serie de premii atât la niveleuropean, cât şi la nivel mondial". Subaru Forester, cel mai binevândut model al mărcii nipone, a fost distins cu peste 42 de premiide la introducerea sa pe piaţă din anul 1997. "Forester reuşeşte sătreacă testul timpului şi este lider al acestui segment de mai binede un deceniu datorită efortului susţinut al inginerilor care l-auconstruit, dar şi al clienţilor care îl conduc" a ţinut săspecifice Tom Takenaka.