Preţurile în Franţa pentru noul Citroen C4

Noul Citroen C4 va ajunge în showroom-uri numai după inaugurarea oficială la Salonul Auto Paris 2010. Preţurile sunt foarte competitive, pornind de la 16.990 euro.

Preţurile în Franţa pentru noul Citroen C4 Preţurile în Franţa pentru noul Citroen C4

În acest moment, pe piaţa franceză este oferit actualul Citroen C4doar cu motorizarea diesel 1.6 HDi de 92 CP, pentru un preţde pornire de 20.950 euro. Iată că noua generaţie Citroen C4, având aceeaşimotorizare (1.6 HDi 90 CP), are un preţ de pornire mai mic, de19.990 euro, valabil pentru echiparea Attraction.

O echipare cu un echipament standard destul de bogat, nelipsindABS-ul, ESP-ul, 6 airbaguri, climarizarea manuală,regulator/limitatorul de viteză, oglinzile electrice şi geamurileelectrice faţă.

Cel mai ieftin Citroen C4 în Franţa este cel cumotorizarea 1.4 VTi 95 CP, care porneşte de la 16.990euro, în aceeaşi echipare Attraction. Nivelul superior,Confort, plusează în standard cu echipamente precum climatizareaautomată, senzor de ploaie, jante de 16", sistem audio cu MP3,geamuri electrice spate sau volan în piele.

Preturile noului Citroen C4 in Franta: de la 16.990 euro, pentru versiunea 1.4 VTi 95 CP

Cât despre nivelul Exclusive, se remarcă în echiparea standardsenzorii de parcare faţă/spate, sistemul de avertizare unghi mortsau retrovizoarele rabatabile electric. Cu excepţia motorizării pebenzină de 1,4 litri, acest nivel de echipare este valabil pentrutoate celelalte motorizări - cea mai scumpă versiune esteCitroen C4 2.0 HDi 150 CP Exclusive: 26.990 euro.

Prin urmare, noul Citroen C4 se anunţă o maşină foartecompetitivă în ce priveşte raportul preţ/echipare, ceeace, în condiţiile unei evoluţii substanţiale a calităţii, decifrancezii au toate motivele să fie încrezători în succesul acestuimodel.