Preţurile în România pentru Mercedes CLS

Noul Mercedes CLS se anunţă un adevărat hit în materie de vânzări, dealerii Mercedes pregătindu-se pentru liste lungi de aşteptare. Iată preţurile noului CLS la noi.

Preţurile în România pentru Mercedes CLS Preţurile în România pentru Mercedes CLS

Noul Mercedes CLS, a cărui premieră mondială va avealoc la Salonul Auto Paris 2010, poate fi dejacomandat în Europa, inclusiv în România.

Pentru început, CLS este oferit în două versiuni de motorizare:una pe benzină (CLS 360 BlueEFFICIENCY, cu un preţ depornire de 67.332 euro) şi una diesel (CLS 350 CDIBlueEFFICIENCY, cu un preţ de pornire de 66.092 euro).

Ambele motoare sunt în configuraţie V6, cel pe benzină având 306CP, iar cel diesel 265 CP, în timp ce transmisia este automată, cu7 trepte. CLS este un adevărat Mercedes, având unechipament standard principar, dar şi o listă foarte lungă dedotări opţionale.

La începutul anului viitor va fi disponibilă o nouă versiune demotorizare, CLS 250 CDI BlueEFFICIENCY, un motor cu numai 4cilindri, care dezvoltă 204 CP. Preţul de pornire pentruaceastă versiune de bază se va cifra sub 60.000euro, iar consumul mediu anunţat este de numai 5,1litri/100 km.

Cei care vor putere de la CLS-ul lor mai trebuie să aştepte pânăîn iarnă, când va putea fi comandată versiunea CLS 500BlueEFFICIENCY, cu un motor pe benzină V8 biturbo, de 408CP, preţul fiind estimat în jurul sumei de 80.000 euro.

Aviz amatorilor de ediţii speciale: în primul an defabricaţie al lui Mercedes CLS se poate opta pentru pachetul depersonalizare "Edition 1", cu preţuri suplimentare depeste 6.000 euro. Acesta presupune dotări exclusiviste cum ar fivopseaua gri opac, tapiţeria din piele Designo într-o nuanţăspecială, inserţii speciale din lemn de esenţă rară, pedalier dinaluminiu şi covoraşe personalizate.