Preţurile noii Skoda Octavia III în România: de la 14.256 euro, TVA inclus

Autor: Oraan Mărculescu 03 mart. 2013 Știri auto

Cea mai ieftină Skoda Octavia 3 care poate fi cumpărată în România costă 11.497 euro fără TVA (14.256 euro cu TVA inclus), fiind vorba despre motorizarea de bază pe benzină 1.2 TSI de 86 CP şi nivelul de echipare Active (VEZI MAI JOS PREŢURILE ŞI DOTĂRILE NOII SKODA OCTAVIA).

Standard, cea mai ieftină Octavia vine cu un pachet de siguranţă foarte bun (7 airbaguri, inclusiv pentru genunchii şoferului, ESP, pregătire Isofix sau discuri de frână pe spate), dar şi la nivelul confortului nivelul Active se prezintă acceptabil, având aer condiţionat manual, geamuri faţă electrice, oglinzi electrice şi încălzite, computer de bord sau banchetă rabatabilă fracţionat.

Această motorizare de bază 1.2 TSI 86 CP e disponibilă şi în echiparea superioară Ambition, la 12.230 euro fără TVA (15.165 euro cu TVA inclus), plusând faţă de Active cu jante din aliaj, proiectoare de ceaţă, volan şi schimbător îmbrăcate în piele sau cotieră faţă.

Cea mai puternică Skoda Octavia în acest moment este cea cu motorul pe benzină 1.8 TSI de 180 CP, oferit doar cu o cutie automată DSG cu dublu ambreiaj şi 7 trepte, preţul de bază fiind de 17.416 euro fără TVA (21.596 euro cu TVA inclus).

Cea mai ieftină Octavia diesel are un preţ de bază de 14.222 euro fără TVA (17.635 euro cu TVA inclus), fiind vorba despre TDI-ul de 1,6 litri şi 105 CP, în echiparea Active. Acest diesel este oferit şi în versiunea automată, cu DSG, pentru un preţ de pornire de 16.383 euro fără TVA (20.315 euro cu TVA inclus), valabil pentru echiparea Ambition.

Lista de dotări opţionale este foarte bogată, nelipsind cele mai noi sisteme de asistenţă a şoferului, precum funcţia de frânare de de urgenţă Front Assistant, funcţia de menţinere a maşinii pe traiectoria aleasă Lane Assistant, sistemul de pregătire a maşinii în eventualitatea unui accident Crew Protect sau detectarea nivelului de oboseală a şoferului Driver Activity Assistant.

La acestea se adaugă noi dotări ţinând de confort şi funcţionalitate, de la Adaptive Cruise Assistant (menţine automat distanţ faţă de maşina din faţă în regim de pilot automat) sau Traveller Assistant (funcţia de recunoaştere a indicatoarelor) până la noile sisteme multimedia şi de navigaţie sau soluţiile ”Simply Clever”.

Iată mai jos lista de preţuri pentru gama Skoda Octavia comercializată în România:

Mai jos, lista de dotări standard pentru Skoda Octavia:

În continuare, lista de dotări opţionale pentru Skoda Octavia:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide