Preview Chevrolet pentru Paris 2012: Spark primeşte un facelift, iar Orlando un motor 1.4 Turbo

Autor: Oraan Mărculescu 28 aug. 2012 Știri auto

Micul Chevrolet Spark are dreptul la un facelift după trei ani de existenţă, premiera noii versiuni urmând a se consuma la Salonul Auto Paris 2012. Principalele modificări aduse de facelift vor fi evidente în partea frontală.

Astfel, Chevrolet Spark facelift va beneficia de o grilă mai elegantă, dar şi mai voluminoasă, partea inferioară coborând mai jos, iar sigla fiind mai bine evidenţiată. De asemenea, designul spoilerului frontal este total schimbat, Spark arătând mai high-tech.

Deşi imagini cu interiorul nu avem încă, ni se promit modificări ale instrumentarului de bord care să asigure o lizibilitate mai bună, precum şi un aspect mai modern, dar şi noi combinaţii şi culori pentru tapiţerii.

În ce priveşte familista cu 7 locuri Chevrolet Orlando, vom avea parte de un motor pe benzină mai mic (actualmente, motorul de bază este un 1,8 litri pe benzină). Este vorba despre un turbo de 1,4 litri, care va oferi o putere de 140 CP şi un cuplu bun, de 200 Nm de la doar 1.850 rpm, în condiţiile unui consum mediu de 6,2 litri/100 km.

Noul motor va beneficia standard de sistem Start&Stop, iar cutia de viteze va fi manuală cu 6 trepte. Ca dotări noi, Orlando va primi cameră pentru marşarier, precum şi scaun pentru pasager rabatabil complet, astfel obţinându-se noi posiblităţi de modulare a interiorului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide