Prima flotă de Dacia Duster se duce la Orange

Automobile Dacia a livrat recent prima flotă de modele Dacia Duster companiei Orange România.

Prima flotă de Dacia Duster se duce la Orange Prima flotă de Dacia Duster se duce la Orange

Aceasta este alcătuită din 46 de vehicule, care vor fi utilizatede către departamentul tehnic pentru lucrările de întreţinere areţelei de telecomunicaţii şi pentru intervenţiile rapide aleoperatorului de telefonie mobilă.

Cele 46 Dacia Duster achiziţionate de Orange sunt vehicule cutracţiune integrală, versiunea "Lauréate", dotate cu motorul 1.5dCI 110 CP. Nivelul de echipare "Lauréate" reprezintă vârful degamă al modelului Dacia Duster, care oferă în plus pe vehiculul deserie opţiunea "Pack Modularitate", aer condiţionat, computer debord cu şase funcţii şi o serie de elemente decorative de interiorşi exterior.

"Colaborarea dintre Dacia şi Orange este la început, dar amcertitudinea că Dacia Duster îşi va dovedi fiabilitatea. Este unadevărat vehicul de teren, care se adaptează fără probleme atâtşoselelor, cât şi terenurilor accidentate, pe care le va abordafără efort. Consider că Orange a făcut cea mai bună alegere, avândîn vedere costurile avantajoase pe care le presupune întreţinereaacestei flote", a declarat Fabrice Cambolive, Director Comercial alGrupului Renault în România.

Parteneriatul dintre Grupul Renault România şi Orange datează depeste 10 ani, majoritatea vehiculelor achiziţionate până în prezentfiind modele Renault. Parcul de întreprindere Orange deţine astăzipeste 380 de vehicule ale mărcii franceze.