Prima GALERIE FOTO cu noul Audi Q8. Nemţii au adus pe lume cel mai frumos SUV

Autor: Marius Vișan 05 iun. 2018 Știri auto

Audi este pregătit să dezvăluie astăzi noul Q8 în Shenzhen, China, însă primele imagini ale crossover-ului au „scăpat” deja pe internet, înaintea evenimentului de lansare.

Publicate de Observador.pt, imaginile arată că modelul de producţie a rămas relativ fidel conceptelor Q8 şi Q8 Sport. 

Pornind din faţă, vedem o grilă cu benzi cromate verticale şi gri în contrast. Tot în partea din faţă se află prize mari de aer şi farurile cu LED subţiri care sunt poziţionate deasupra unor zone în negru mat. 

Cel mai probabil, sub capotă vor exista două propulsoare de 3.0 litri, benzină şi diesel, de 340 CP (cel pe benzină), şi 280 şi 230 CP (cele pe motorină).

GALERIE FOTO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide