Prima imagine cu Skoda Octavia 3, înaintea prezentării oficiale?

Autor: Oraan Mărculescu 15 nov. 2012 Știri auto
Prima imagine cu Skoda Octavia 3, înaintea prezentării oficiale?

După prezentarea la Salonul Auto Frankfurt 2011 a conceptului Skoda MissionL, toată lumea a înţeles că modelele Skoda urmează să devină mai germanice, cu un stil mult mai sobru. Iar apariţia noii Skoda Rapid a confirmat din plin acest lucru.

Acum este aşteptată cu mare interes lansarea noii generaţii Skoda Octavia 3, care, evident, se va baza pe platforma tehnică a lui Volkswagen Golf, dar va tatona segmentul berlinelor medii, la fel ca şi precedentele două generaţii.

Întrebarea momentului este dacă noua Skoda Octavia 3 va continua succesul predecesorilor, iar răspunsul pare să fie da. Din imaginile apărute până acum pe internet, se poate observa că, pe lângă dimensiunile crescute, noua Octavia promite să fie mai stilată şi aproape că împrumută ceva din stilul dinamic al modelelor… Audi.

Este de aşteptat ca noua Skoda Octavia să continue ideea adoptării unui hayon de mari dimensiuni (deşi arată ca un sedan, în trei volume), iar interiorul va fi mult mai evoluat decât al actualei generaţii. La nivel tehnic vom avea parte de grupurile motopropulsoare de pe noul VW Golf 7, precum şi de subsistemele platformei MQB.

Premiera oficială a noii Skoda Octavia 3 se va consuma la Salonul Auto Geneva 2013, dar ne aşteptăm ca imaginile şi detaliile oficiale să ”transpire” mai devreme pe internet.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide