Prima reclamă la Mercedes-Benz X-Class

Autor: Marius Vișan 20 oct. 2017 Știri auto
Prima reclamă la Mercedes-Benz X-Class

Conform cele mai noi reclame (prima!) a pick-up-ului X-Class, vedem că germanii îl prezintă nu doar ca pe o maşină pentru transportul mărfurilor, ci şi una care poate fi folosită îmbrăcat la costum.

Pick-up-ul are la bază platforma creată de Nissan pentru Navara, însă noul X-Class diferă de acesta prin suspensia faţă cu două braţe şi una multi-link în spate.

Vor exista trei nivele de echipare, numite: Pure (o maşină de lucru, de culoare neagră), Progressive (dotări mai bogate, culoare galbenă) şi Power (o maşină pentru oraş, de culoare albă). 

Gama de motoare va fi compusă din două turbodiesel-uri cu patru cilindri, de 2.3 litri. Prima versiune X 220d va primi un agregat cu o turbină şi sistem Common Rail, care va produce 163 CP şi 403 Nm. Modelul X 250d va dispune de un motor cu două turbine, care va produce 190 CP şi 450 Nm.

Motoare vin standard cu o cutie de viteze manuală cu şase trepte, iar versiunea X 250d va putea fi comandată cu o cutie de viteze automată cu şapte trepte.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide