Primăria Bucureşti spune că traficul s-a înrăutăţit din cauza creşterii numărului de autoturisme

Autor: Visan Marian 13 iun. 2018 Știri auto
Primăria Bucureşti spune că traficul s-a înrăutăţit din cauza creşterii numărului de autoturisme

Reprezentanţii Primăriei Municipiului Bucureşti au spus, marţi, că în spaţiul public circulă declaraţii tendenţioase cu privire la traficul din Capitală şi precizează că traficul s-a agravat, în ultima perioadă, din cauza înmulţirii maşinilor, scrie Ziarul Financiar.

„Referitor la declaraţiile tendenţioase care circulă în spaţiul public şi care fac referire la lipsa unor măsuri concrete de fluidizare a traficului, precum şi lipsa unor proiecte de infrastructură în Capitală, Primăria Municipiului Bucureşti face următoarele precizări: subliniem faptul că timp de 27 de ani, în Capitala României nu s-au luat măsuri coerente de rezolvare a conflictelor de trafic, situaţie care s-a agravat an după an atât din cauza lipsei investiţiilor, dar şi din cauza înmulţirii autovehiculelor de pe arterele”, se arată într-un comunicat, transmis, marţi, de PMB.

Potrivit sursei citate, în ultimii doi ani, Municipalitatea a luat mai multe măsuri în ceea ce priveşte infrastructura, precum achiziţionarea a 400 de autobuze, 100 de tramvaie şi 100 de troleibuze, finalizarea pasajului de la Piaţa Sudului, deblocarea proiectului „Pasaj Ciurel” sau montarea de garduri de-a lungul liniei de tramvai 21.

„Ignorarea cu bună ştiinţă a măsurilor întreprinse de Primăria Municipiului Bucureşti, precum şi declaraţiile neadevărate care propaga în spaţiul public ideea că Primarul General şi instituţia pe care o conduce nu au făcut nici un demers pentru îmbunătăţirea traficului rutier în Capitala nu reprezintă altceva decât inducerea în eroare a opiniei publice, exclusiv în scopuri politice”, acuză PMB în comunicat.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult
Ziarul Financiar
Ziarul Financiar

Comentarii
Inchide