Primele imagini cu noua Toyota Auris

Autor: Andrei Nan 21 aug. 2012 Știri auto

Cu ocazia lansării, noua maşină va fi echipată atât cu motoare pe benzină, cât şi diesel, iar variantele alternative de propulsie precum sistemele hibride vor fi de asemenea disponibile.

Modelul de bază va fi echipat cu un propulsor pe benzină de 1,3 litri, fiind diponibilă şi o unitate mai mare de 1,6 litri. În ceea ce priveşte motoarele diesel Toyota Auris va fi echipată cu un propulsor diesel de 1,4 litri.

Propulsia hibridă se pare că va fi bazată tot pe „cuplul” motor termic de 1,8 litri, motor electric şi baterii nichel-metal. Spre deosebire de actuala generaţie, se pare că la noul model nu va exista nici un fel de compromis în ceea ce priveşte spaţiul interios şi cel al portbagajului.

Din punct de vedere dimensional maşina este cu 30 de mm mai lungă, având acuma 4.275 mm, o lăţime de 1.760 mm şi o înălţime de 1.460 mm. Ampatamentul râmăne la fel  şi anume 2.600 mm, însă volumul portbagajului creşte cu şase litri, iar versiunea hibridă va avea un spaţiu de depozitare pentru bagaje de 360 litri.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide