Primele imagini cu noul Mercedes-Benz S-Class. Deocamdată, ca machetă 1:18

Autor: Oraan Mărculescu 08 mai 2013 Știri auto

Noul Mercedes-Benz S-Class le-a deschis apetitul celor interesaţi de limuzina germană cu imagini ale interiorului. Un interior care, într-adevăr, promite să redevină un etalon în clasa de lux, după cum am avut ocazia să văd pe viu, într-un workshop din Germania, în avanpremiera testului de presă cu noul CLA.

Acum, însă, nu despre interior vorbim, ci despre designul exterior, pe care mulţi îl aşteaptă cu nerăbdare. Şi pe care germanii încă îl ţin ”sub cheie”, deşi pe internet au apărut deja destule poze spion cu noul S-Class.

Iată că Norev, un nume cunoscut în domeniul machetelor auto, face primul pas, prezentând în avanpremieră noul Mercedes-Benz S-Class la scală 1:18. Cu alte cuvinte, ”jucăria” este suficient de mare pentru a ne lăsa să admirăm principalele detalii de design ale noii limuzine germane.

Primul lucru care poate frapa este impresia de fluiditate şi agilitate a noului S-Class, deşi vorbim de o maşină de 5 metri lungime. Germanii nu au recurs la experimente, conferindu-i maşinii o siluetă elegantă, care reuşeşte să disimuleze foarte bine gabaritul mare.

Apoi, S-Class beneficiază de o imagine inconfundabilă, graţie grilei imense. Însă formele fluide ale farurilor şi spoilerului aduc în peisaj o puternică notă de eleganţă şi sobrietate, maşina reuşind astfel să se depăteze mult de imaginea de ”tanc de lux”. Asta în timp ce spatele arată pur şi simplu aristocratic, stopurile fiind o carte de vizită în sine.

Prin urmare, este de aşteptat ca, pe viu, noul Mercedes-Benz S-Class să facă furori în segmentul său, atât ca look şi lox interior, cât şi ca pachet tehnologic.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide