Primele imagini cu versiunea break Renault Clio Grandtour – neatenţie sau teasing?

Autor: Oraan Mărculescu 23 iul. 2012 Știri auto
Primele imagini cu versiunea break Renault Clio Grandtour – neatenţie sau teasing?

Campania de promovare a noului Renault Clio 4 presupune şi apariţia pe internet a unui video oficial Renault, cu diversele etape din proiectarea, testarea şi verificarea noii generaţii a citadinei francezilor. De la etapa de design până la cea industrială, clipul de circa 2 minute ne oferă suficient de multe detalii din spatele noului Clio.

La un moment dat avem parte chiar şi de un preview al versiunii break, urmaşul actualului Renault Clio Grandtour – o fi vorba de vreo scăpare la montajul clipului video sau departamentul de marketing al celor de la Renault a făcut acest lucru în mod deliberat?

Nu ştim, însă imaginea ne arată un break de clasă mică cu un aspect foarte atrăgător. În primul rând, la fel ca la versiunea hathcback, mânerele uşilor spate sunt disimulate în montant, aşa încât noul Clio Grandtour (sau Estate, conform unor surse) vine cu un look surprinzător de shooting break elegant.

Nu putem omite caracterul practic al maşinii, hayonul având o decupare foarte generoasă, luneta fiind mare, iar geamurile laterale din spate promiţând o vizibilitate excelentă, în condiţiile în care linia fluidă a suprafeţei laterale nu este afectată de considerentele de ordin practic.

Nu ştim dacă la Salonul Auto Paris 2012 vom vedea şi această versiune de caroserie, dar e clar că noul Renault Clio este pregătit foarte bine pentru confruntarea cu rivalii de clasă mică. Ce spuneţi, vi se pare reuşită versiunea break din imaginile de mai jos?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide