Primele imagini oficiale cu noul Mercedes-Benz S-Class

După ce ne-au ţinut în suspans cu teasere, poze cu interiorul şi fotografii „scăpate” pe internet, germanii de la Mercedes-Benz au publicat, în sfârşit, primele imagini oficiale cu noul S-Class.

Primele imagini oficiale cu noul Mercedes-Benz S-Class Primele imagini oficiale cu noul Mercedes-Benz S-Class

Primele imagini oficiale cu noul Mercedes-Benz S-Class au fost publicate pe internet, după o serie de teasere, fotografii cu interiorul şi poze ale broşurii oficiale. Surprinzător sau nu, aceste imagini au apărut chiar pe site-ul Mercedes-Benz România, cu câteva ore înainte de prezentarea oficială de la Hamburg, Germania.

Chiar dacă sunt primele imagini oficiale, acestea nu aduc un plus de informaţie, fiindcă sunt, de fapt, aceleaşi fotografii ca în broşura modelului, pe care le-am publicat aici.

Potrivit site-ului Mercedes-Benz România, noul S-Class va fi disponibil în două variante de ampatament – normal şi lung, indiferent de propulsorul ales.

Cât despre motorizări, au fost anunţate versiunile S350, S400 Hybrid şi S500. Mercedes-Benz S350 vine cu un propulsor diesel de 3,0 litri, S400 Hybrid are parte de un sistem de propulsie hibridă care conţine un motor pe benzină de 3,5 litri, iar S500 vine cu un benzinar de 4,7 litri.

Vom reveni cu un nou articol atunci când Mercedes-Benz va publica setul complet de detalii despre noul S-Class.