Primele informaţii cu noul coupe-SUV Vygor Opera

Autor: Oraan Mărculescu 11 oct. 2011 Știri auto

Vygor este un nume nou pe scena auto, care vrea să se impună în lumea celor bogaţi. De parcă milionarii sunt dispuşi să dea banii pe orice, doar pentru că este produs în serie redusă…

Pentru moment, avem parte doar de minime informaţii despre noul Vygor Opera, un coupe-SUV adevărat – spre deosebire de SUV-urile cu aere de coupe de până acum. Dacă am face abstracţie de caroseria ridicată, designul maşinii am putea spune că e interesant, fiind specific unui GT clasic.

Vygor Opera - design italian, desi pare mai degraba made in China...

Însă, pentru că vorbim de italieni, parcă se ridică prea multe semne de întrebare relativ la spoilerul cu acele curbe ciudate, care ne duc mai mult cu gândul la creaţiile chinezeşti decât la Bertone, Pininfarina sau Giugiaro. În plus, garda la sol ridicată şi roţile de minimum 18 inch aduc în peisaj o notă de robusteţe parcă nepotrivită cu stilul de GT rasat pe care Vygor Opera vrea să îl aibă.

Noul Vygor Opera va fi construit într-o ediţie limitată la doar 150 de exemplare, al căror preţ nu a fost comunicat deocamdată. De altfel, la nivelul informaţiilor oficialii au fost destul de zgârciţi, aşa încât mai ştim doar că masa totală se va cifra în jurul valorii de 1.500 kg, graţie caroseriei din aluminiu şi materiale compozite, iar tracţiunea integrală va fi standard.

Vygor Opera va fi produs in doar 150 de exemplare, dar nu stim inca detalii tehnice

Motorizările vor avea puteri cifrate la 300-400 CP, dar nu avem detalii despre sursă sau configuraţia lor. În schimb, clienţii îşi vor putea particulariza maşina cum vor dori – ba chiar pot opta pentru diverse tablouri de bord. Aşteptăm mai multe informaţii zilele următoare, pentru a vedea dacă Vygor Opera va putea fi considerat o adevărată maşină exotică pentru milionari.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide