Primele poze spion cu noul Chevrolet Aveo Sedan

Pe net au apărut deja mai multe imagini cu noul Chevrolet Aveo Sedan, evident camuflat, cum este şi cazul pozelor de pe motorauthority.com. Iar primele impresii ne duc la concluzia că vorbim de un concurent puternic pentru Logan. Voi ce credeţi?

Primele poze spion cu noul Chevrolet Aveo Sedan Primele poze spion cu noul Chevrolet Aveo Sedan

Dacă actualul Chevrolet Aveo Sedan nu reuşeşte să fie unconcurent chiar aşa de puternic pentru Dacia Logan, nu la fel va ficazul cu noul Aveo Sedan. Care, după cumse poate observa din acestepoze spion de pe motorauthority.com, este unadevărat Logan-killer.

Modelul preia partea frontală a recent lansatei versiunihatchback Chevrolet Aveo, arborând un stil modern şifoarte agresiv. Transformarea caroseriei într-una sedan pare destulde echilibrată, prima impresie fiind că avem de a face cu unChevrolet Cruze intrat la apă.

Partea din spate privilegiază, totuşi, habitabilitateapasagerilor de pe banchetă, astfel că luneta este arcuitădestul de mult, în timp ce capota portbagajului este foarte mică.Stopurile au dimensiuni mari, încercând să continue cât maiarmonios linia pavilionului, Chevrolet Aveo Sedan aratând foartecompact. De remarcat şi muchia de la baza portierelor, puternicascendentă, care îi conferă maşinii un dinamism pronunţat.

Deocamdată nu cunoaştem detalii despre dimensiuni şi capacităţi,dar cu siguranţă noul Aveo Sedan va oferi un portbagaj maimare şi loc mai mult pe banchetă decât actuala generaţie.De asemenea, maşina va veni cu un nivel mult mai bun al calităţiişi al siguranţei pasagerilor.

Rămâne de văzut dacă schimbarea majoră de look va însemna şi ocreştere importantă a preţurilor faţă de actuala generaţie.Noul Chevrolet Aveo Sedan urmează să fie lansat în Europaîn vara lui 2011, deci premiera sa mondială va avea loc,cu siguranţă, la Salonul Auto Geneva 2011.